Hvert år i november måned afholder skolen informationsmøde for forældre til børn, der skal starte i 0. klasse til august.

Infomøde for skolestartere til august 2020, er onsdag d. 20. november 2019 kl. 17.00 - 18.30 i Rosenvangskolens aula.

Forældre til børn i skoledistriktet vil modtage en invitation til dette møde i eBoks, men forældre fra andre distrikter, der overvejer at søge Rosenvangskolen, er også meget velkomne til at møde op.

Vi vil gerne give mulighed for, at børnene kan komme med på skolen. Derfor vil der i vores børnehaveklasser være børnehaveklasseleder og pædagoger, som laver forskellige skoleaktiviteter for børnene, mens alle forældrene er til informationsmøde i aulaen.

Her vil vi fortælle om Rosenvangskolen, og hvordan vi driver skole. I vil som forældre også høre en masse praktisk om skolestart og overgangen fra dagtilbud til skolen, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Skal dit barn starte på Rosenvangskolen, bliver i inviteret til endnu et informationsmøde i juni hvor i kommer til at møde de lærere og pædagoger der vil tage imod børnene og give dem en god start på skolelivet.

Indskrivning for skolestartere

Indskrivning til kommende skoleår foregår digitalt hos Aarhus Kommunes Pladsanvisning fra ultimo november til ultimo december.